0877 70 01 77

Условия за доставка

Условия за доставка

След като в онлайн магазин flboutique.com постъпи поръчка от Потребител, автоматично ще получите имейл че поръчката е потвърдена.

В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана.

Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. А

ко клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, flboutique.com се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.


Рекламации
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин flboutique.com, има право на рекламация при:
- констатирани липси
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер; ·
- при транспортирането стоката е повредена;
- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

Връщането се осъществява при следните условия:
- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.Онлайн магазин
FashionLady - Онлайн Магазин © 2021